Ring: Zilver en Aventurijn

Model: R-Z-Av10
Beschikbaarheid: 5
99,00€
Excl. BTW: 81,82€

Beschikbare opties:

Productinformatie

* Band: gerecycled zilver

* Zetkast: grillige zetkast van gerecycled zilver

* Steen: aventurijn van 10mm

 * Kleur: zilver en groen

Deze ring wordt na bestelling voor je gemaakt. Binnen drie week ontvang je deze ring thuis. Als de ring naar je wordt verzonden krijg je hiervan bericht via het door jouw opgegeven e-mail adres.

Beschikbaarheid Winkelvoorraad: Wil je de ring graag in het echt zien? Op dit moment heb ik: 1 ring van dit model op voorraad in de winkel (Derksstraat 160 in Emmen)

 

Waarom ik mijn sieraden met gerecycled goud en zilver maak, waarom ik alles helemaal zelf maak: 

  • Ik hou ervan om oude sieraden of oude zilveren en gouden voorwerpen die worden gezien als "oud, lelijk of onbruikbaar" te vermaken tot een sieraad die de mensen wel willen dragen. Goud en zilver blijft altijd zijn waarde behouden, welke vorm het dan ook heeft: een ring, een broche, een vork, goud is goud en zilver is zilver. Van goud en zilver kun je dus altijd weer iets anders maken! Omdat er dus eigenlijk genoeg goud en zilver om ons heen te vinden is vind ik het onnodig om mensen de (vaak gevaarlijke) mijnen in te sturen om daar goud en zilver voor ons te winnen. 
  • Ik maak alle sieraden helemaal zelf. Van wasmodel tot eindproduct, er wordt niets uitbesteed aan andere mensen of gemaakt door mensen in andere landen. Zelfs alle verpakkingen maak ik zelf. Ik vind dat een heel fijn idee. Er zit ook een andere kant aan en dat is dat ik hierdoor nooit een hele grote hoeveelheid van elk sieraad kan (laten) maken plus sieraden laten maken in het buitenland is meestal ook veel goedkoper. Aan de andere kant is een kleine hoeveelheid van elk sieraad juist wel weer exclusief. En als ik er dan aan denk dat ik de enige ben die soms werkdagen van 12 uur maakt voor mijn sieraden, dat niet andere mensen in het buitenland dit voor mij hoeven doen, dan voelt dat wel heel fijn :) 

 

Onderhoud Ringen:

Het is van belang om netjes met sieraden om te gaan, wat inhoudt dat je hem zo min mogelijk in aanraking moet laten komen met: water, zand, parfum, bodylotion, schoonmaakmiddelen etc. Doe het sieraad af als je gaat sporten, douchen, schoonmaken, slapen. 

 Als de ring na enige tijd dof wordt kun je deze heel makkelijk met een doekje oppoetsen, gewoon een droge theedoek of oud t-shirt. 

Wat ook kan: warm water plus een sopje van dreft+glassex en een oude tandenborstel weer glanzend maken, even schrobben plus daarna altijd heeeeeel goed afspoelen met schoon water zodat er geen zeepresten achterblijven en je sieraad goed droogmaken (!) ---> je sieraad glimt weer als nieuw

 

Wil je een sieraad graag eerst in het echt zien? 

Een groot deel van de collectie is aanwezig in de winkel. 

Goud- & zilversmederij Silvano Sanna  - Derksstraat 160 in Emmen (vlakbij de Mediamarkt)

Of kom langs tijdens een van de vele markten in verschillende steden in Nederland, een overzicht van alle markten vind je onderaan de website.

Kom je voor een specifiek sieraad? Van de meeste sieraden is er maar een stuk gemaakt, het kan dus zijn dat het sieraad waarvoor jij komt die dag niet (meer) aanwezig is in de winkel. Neem om teleurstelling te voorkomen van te voren even contact op (info@tantetaat.nl) dan kan ik jou vertellen of het sieraad nog aanwezig is.

 

 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren