Zilveren Oorknopjes met Roos

Model: OK-Z-Roos
Beschikbaarheid: 1
129,00€
Excl. BTW: 106,61€

Productinformatie

Materiaal:

* Roosjes: gerecycled zilver

*Oorstiften en oorkrullen: zilver

Maat van de roosjes:  de rozenkwarts heeft een afmeting van +- 8mm

Deze oorbellen wordt na bestelling voor je gemaakt. Binnen drie week ontvang je deze oorbellen thuis. Als de oorbellen naar je wordt verzonden krijg je hiervan bericht via het door jouw opgegeven e-mail adres.

Beschikbaarheid Winkelvoorraad: Wil je deze oorbellen graag in het echt zien? Op dit moment heb ik: 0 paar oorbellen van dit model op voorraad in de winkel (Derksstraat 160 in Emmen)

* Alle sieraden liggen in onze winkel. Het kan voorkomen (met een hele kleine kans, maar het kan gebeuren)  dat de oorstekers die jij zojuist hebt besteld op het zelfde moment in de winkel zijn verkocht. Als dat zo is laat ik je dit zsm weten. Ik zal de oorstekers dan alsnog voor je maken zodat je ze binnen 2 week thuis ontvangt.

 

Waarom ik mijn sieraden met gerecycled goud en zilver maak, waarom ik alles helemaal zelf maak: 

  • Ik hou ervan om oude sieraden of oude zilveren en gouden voorwerpen die worden gezien als "oud, lelijk of onbruikbaar" te vermaken tot een sieraad die de mensen wel willen dragen. Goud en zilver blijft altijd zijn waarde behouden, welke vorm het dan ook heeft: een ring, een broche, een vork, goud is goud en zilver is zilver. Van goud en zilver kun je dus altijd weer iets anders maken! Omdat er dus eigenlijk genoeg goud en zilver om ons heen te vinden is vind ik het onnodig om mensen de (vaak gevaarlijke) mijnen in te sturen om daar goud en zilver voor ons te winnen. 
  • Ik maak alle sieraden helemaal zelf. Van wasmodel tot eindproduct, er wordt niets uitbesteed aan andere mensen of gemaakt door mensen in andere landen. Zelfs alle verpakkingen maak ik zelf. Ik vind dat een heel fijn idee. Er zit ook een andere kant aan en dat is dat ik hierdoor nooit een hele grote hoeveelheid van elk sieraad kan (laten) maken plus sieraden laten maken in het buitenland is meestal ook veel goedkoper. Aan de andere kant is een kleine hoeveelheid van elk sieraad juist wel weer exclusief. En als ik er dan aan denk dat ik de enige ben die soms werkdagen van 12 uur maakt voor mijn sieraden, dat niet andere mensen in het buitenland dit voor mij hoeven doen, dan voelt dat wel heel fijn :) 

 

Onderhoud Oorstekers:

Het is van belang om netjes met sieraden om te gaan, wat inhoudt dat je hem zo min mogelijk in aanraking moet laten komen met: water, zand, parfum, bodylotion, schoonmaakmiddelen etc. Doe het sieraad af als je gaat sporten, douchen, schoonmaken, slapen. 

 Als de oorstekers na enige tijd dof worden kun je deze heel makkelijk met een doekje oppoetsen, gewoon een droge theedoek of oud t-shirt. 

Wat ook kan: warm water plus een sopje van dreft+glassex en een oude tandenborstel weer glanzend maken, even schrobben plus daarna altijd heeeeeel goed afspoelen met schoon water zodat er geen zeepresten achterblijven en je sieraad goed droogmaken (!) ---> je sieraad glimt weer als nieuw

 

Wil je een sieraad graag eerst in het echt zien? 

Een groot deel van de collectie is aanwezig in de winkel. 

Goud- & zilversmederij Silvano Sanna  - Derksstraat 160 in Emmen (vlakbij de Mediamarkt)

Of kom langs tijdens een van de vele markten in verschillende steden in Nederland, een overzicht van alle markten vind je onderaan de website.

Tip: Kom je voor een specifiek sieraad? Van de meeste sieraden is er maar een stuk gemaakt, het kan dus zijn dat het sieraad waarvoor jij komt die dag niet (meer) aanwezig is in de winkel. Neem om teleurstelling te voorkomen van te voren even contact op (info@tantetaat.nl) dan kan ik jou vertellen of het sieraad nog aanwezig is.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren