Ketting met Hart

Model: KT-SS-Hart
Beschikbaarheid: 3
14,95€
Excl. BTW: 12,36€

Productinformatie

Dit is een stainless steel ketting en metalen bedel (nikkelvrij). Deze ketting is allergie-proof en blijft zijn kleur behouden. De bedel kan na verloop van tijd iets donkerder van kleur worden. 

Materiaal: 

* Ketting: stainless steel - allergie-proof

* Sluiting: metaal - nikkelvrij - allergie-proof

* Oogje aan hanger: stainless steel - allergie-proof

* Bedel: stainless steel - allergie-proof

Kleur: zilverkleurig

Lengte ketting: 50 cm zodat je de ketting heel makkelijk zelf op je eigen gewenste maat kunt maken, superhandig als je de kettinkjes wilt layeren :) !! 

Dikte van de ketting: 1.5mm

Afmeting van de hanger: +-10mm x 9mm

Onderhoud Ketting:

Het is van belang om netjes met sieraden om te gaan, wat inhoudt dat je hem zo min mogelijk in aanraking moet laten komen met: water, zweet, parfum, zonnecreme, bodylotion, schoonmaakmiddelen etc. Doe het sieraad af als je gaat slapen, sporten, douchen, schoonmaken, zonnen, zwemmen. Spray geen parfum of haarlak op het sieraad en gebruik geen zonnecreme, bodylotion etc op de plek waar het sieraad zit.

BELANGRIJK: de stalen ketting kan vrijwel tegen allerlei externe factoren zoals parfum, cremes, zweet, water, zonnecreme etc. Echter kan het niet tegen chloor dus als je gaat zwemmen moet je het sieraad wel af doen.

Wil je een sieraad graag eerst in het echt zien? 

Een groot deel van de collectie is aanwezig in de winkel. 

Goud- & zilversmederij Silvano Sanna  - Derksstraat 160 in Emmen (vlakbij de Mediamarkt)

Of kom langs tijdens een van de vele markten in verschillende steden in Nederland, een overzicht van alle markten vind je in de footer

Tip: Kom je voor een specifiek sieraad? Van de meeste sieraden is er maar een stuk gemaakt, het kan dus zijn dat het sieraad waarvoor jij komt die dag niet (meer) aanwezig is in de winkel. Neem om teleurstelling te voorkomen van te voren even contact op (info@tantetaat.nl) dan kunnen wij jou vertellen of het artikel nog aanwezig is.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren